Kombinacija krzna i trikotaže

Kombinacija sa krznom
Kombinacija sa krznom

Kombinacija krzna i trikotaže je moderan i omiljen način odevanja kod mladih. Nove heklane mustre uvek podstiču na nove ideje i varijante njihove primene. Postoji mnogo različitih varijanti kombinovanja materijala i heklanih uzoraka. Ovo je jedna od njih. Kombinacija za gornje delove jesenjih odevnih predmeta, koje možete veoma lepo uklopiti sa svojom garderobom i poneti u raznim prilikama.

Pred vama je nekoliko mustri za heklanje, a vi se odlučite za jednu ili za više njih. Interesantna je kombinacija dva uzorka, gde dolazi do izražaja tekstura, u vertikalnim i horizontalnim prugama, uz dodatak ekološkog krzna. Tako ćete osavremeniti ove odevne predmete.

Za kombinaciju sa ekološkim krznom prikladne su boje prirode, jeseni, zemlje, mahovine i peska. Ali to nije pravilo, niti vas sprečava da napravite svoju kombinaciju. Ovde su priložene mustre koje će svojom gustinom prepletanja, gornje delove vaše odeće učiniti toplim i mekim, uz dodatak krzna. Ono je veoma aktuelno, i mladima posebno zanimljivo. Ovi gornji delovi odeće mogu da budu zamena za jesenju jaknu, a kasnije u zimsko vreme mogu se nositi ispod jakne ili kaputa, umesto džempera.

Krzno možete našiti na rukave ili na prednje delove džempera, što će ga učiniti posebno toplim, ili kao borduru uz meke suknje od angore ili neke druge fine trikotaže. Izbor je vaš, samo trebate prihvatiti izazov.


Leave a Reply