Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja sa bloga

Preuzimanje sadržaja
Besplatna preizimanja

Preuzimanje svih digitalnih sadržaja na ovom sajtu je besplatno i postaje dostupno odmah nakon što se registrujete kao korisnik. To podrazumeva slike, PDF fajlove, tutorijale za ručne radove i sl.

Za preuzimanje tutorijala sa šemama za izradu ručnih radova biće vam potrebna i šifra. Nju ćete dobiti u aktivacionom imejlu nakon registracije! Kada dobijete potvrdni imejl da ste postali korisnik sajta, u njemu će vam biti poslata i ova šifra. Zapamtite je ili zapišite, jer će ona biti vaš ključ za trajan i neograničen broj preuzimanja fajlova prema vašoj želji i potrebi.

Nakon što se registrujete na sajt i čekirate da se slažete sa uslovima preuzimanja, neophodno je da unesete ovu šifru, kako biste mogli preuzeri željeni tutorijal. Registracija je jednokratna, a šifra trajni ključ za preuzimanje. Uputstvo je mamenjeno onima koji lošije barataju internet pravilima.

Ova pravila su osmišljena kao svojevrsna zaštita od namerne zloupotrebe i nedozvoljenog kopiranja sadržaja na sajtu, onoliko koliko je to moguće.

Donacija nije obavezna, već je stvar vaše dobre volje. Odnosi se prvenstveno na korisnike koje ovakvi sadržaji zanimaju i koji ih često preuzimaju. Sredstva su namenjena za održavanje sajta I ažuriranje novih sadržaja (novih tutorijala).


Administrator sajta

Leave a Reply