O nama


Administrator bloga
Gordana

Administrator i autor ručnih radova i tutorijala

Facebook: profile

Penzionisana medicinska sestra. Heklanje, vez i šivenje su moj hobi. Imam mnogo vremena i mnogo ručnih radova …. Internet me je oduvek zanimao i želim da podelim sve to sa Vama. Moji ručni radovi izloženi u katalogu, a tutorijali sa šemama za one koji žele da to urade sami za sebe.

U katalogu možete pronaći moje ručne radove sa zaliha, nove retko radim, samo u lične svrhe. Razlog je prilično oslabljen vid (godine čine svoje). Oni mogu i ne moraju biti predmet prodaje, već sam ih postavila više kao dokaz da sam nekada mnogo radila. Mnogi su poklonjeni ili prodati, pa ih više ne mogu prikazati. Uglavnom se bavim blogom i tako korisno trošim svoje preostalo vreme. Zato na njemu možete pronaći i po koji koristan članak.

Tutorijali su dati u digitalnom (PDF) formatu za preuzimanje, a sadrže kratka objašnjenja i šeme za izradu heklanih i veženih ručnih radova (komplikovani i timačenje oznaka). Kako oni otprilike izgledaju kada ih preuzmete, možete pogledati na izlogu bloga. Osim njih, širom bloga postoji mnogo tumačenja i šema za rad. I na kraju:

Zahvaljujem na poseti!


Autor umetničkih slika
Dragana

Autor umetničkih slika na blogu

Instagram: d-arts

Jedna mlada dama, koja je prirodno nadarena za slikarstvo. Živi u Novom Sadu, a u Sombor dolazi povremeno. Završila je master studije pedagogije u Somboru. Slika iz hobija. Slikanje je njen omiljeni način izražavanja osećanja. Trenutno ima na ponudi 6 slika. Direktan kontakt možete pronaći u galeriji


Donacija

Paypal donacija

Doniraj bezbedno i lako za ažuriranje sajta i sadržaja NM

Zašto donacija?

Sigurna sam da se pitate, zašto? Detaljno obrazloženje stiže uskoro u postu koji pripremam. Kada bude objavljen postaviću link do njega …

Leave a Reply