O nama


Administrator i autor ručnih radova i tutorijala

Facebook: profile

Penzionisana medicinska sestra. Heklanje, vez i šivenje su moj hobi. Imam mnogo vremena i mnogo ručnih radova …. Internet me je oduvek zanimao i želim da podelim sve to sa Vama. Moji ručni radovi izloženi u katalogu, a tutorijali sa šemama za one koji žele da to urade sami za sebe.

U katalogu možete pronaći moje ručne radove sa zaliha, nove retko radim, samo u lične svrhe. Razlog je prilično oslabljen vid (godine čine svoje). Oni mogu i ne moraju biti predmet prodaje, već sam ih postavila više kao dokaz da sam nekada mnogo radila. Mnogi su poklonjeni ili prodati, pa ih više ne mogu prikazati. Uglavnom se bavim blogom i tako korisno trošim svoje preostalo vreme. Zato na njemu možete pronaći i po koji koristan članak.

Tutorijali su dati u digitalnom (PDF) formatu za preuzimanje, a sadrže kratka objašnjenja i šeme za izradu heklanih i veženih ručnih radova (komplikovani i timačenje oznaka). Kako oni otprilike izgledaju kada ih preuzmete, možete pogledati na izlogu bloga. Detalje o načinu njihovog preuzimanja možete pročitati OVDE. Osim njih, širom bloga postoji mnogo tumačenja i šema za rad.

I na kraju: Molim sve korisnike koji preuzimaju tutorijale da prilože malu donaciju za održavanje sajta i ažuriranje sadržaja (novih tutorijala). Detaljnije obrazloženje i forma za plaćanje nalaze se na zasebnoj stranici na gore datom linku.

Unapred zahvaljujem i hvala na poseti!


Autor umetničkih slika na blogu

Instagram: d-arts

Jedna mlada dama, koja je prirodno nadarena za slikarstvo. Živi u Novom Sadu, a u Sombor dolazi povremeno. Završila je master studije pedagogije u Somboru. Slika iz hobija. Slikanje je njen omiljeni način izražavanja osećanja. Trenutno ima na ponudi 6 slika. Direktan kontakt možete pronaći u galeriji na stranici broj tri.


Autor umetničkih fotografija i crteža

Instagram: profile

Završila je srednju umetničku školu “Bogdan Šuput” u Novom Sadu, smer likovni tehničar. Likovnu akademiju nije upisala. Slikanjem i fotografijom se bavi u slobodno vreme. Radi to uglavnom za sebe i svoje bližnje. Nadam se da će se neki od njenih radova naći i na ovom blogu. Za sada su javno dostupne samo fotografije i poneki crtež.

Leave a Reply