Džins se nikako ne predaje

Džins se nikako ne predaje još otkad je ušao modu. Vole ga sve generacije i svi nose odeću od džins tkanine koja se menja, prilagođava svim modnim trendovima i stilovima. Kombinacije od svetlucavih utkanih niti lureksa, metalnih nitni sa štrasom i brojnim rascepima uz svečani sako deluju avangardno i pristaju vitkim mladim devojkama. Dužina kao i širina nogavica na pantalonama je raznovrsna, tako da može svako da izabere dužinu koja mu najviše odgovara.

Džins se i dalje podjednako nosi uz vezenu, svilenu, sportsku ili svečanu bluzu ili sako različitih dužina. On se sa novim modnim detaljima pojavljuje u skoro svim modnim trendovima. Detalji i stil nošenja se menjaju, ali on uvek ostaje sastavni deo mnogih modnih kolekcija.

Džins odeća uvek može da se osveži nekim novim detaljem i izgledaće kao nova. Veženi i heklani detalji aplicirani na džins su opcija koja je uvek u trendu i lako primenjiva. Uvek možete izvesti i aplicirati neki prigodan cvetni motiv ili leptira na suknju, jaknu, torbu ili pantalone. Takođe možete dodati neki heklani detalj na džep jakne ili dodati heklani bedž ili aplicirati heklanu borduru na kragnu jakne.

Na slikama ispod su dve dobre i jednostavne ideje.

Džins komplet sa sitnim veženim detaljima

Ovaj džins komplet (sl.2) je ukrašen sitnim vezenim cvetnim detaljima na suknji i reveru jakne. Leptiri na reveru i rukavu jakne aplicirani su od pamučnog platna uz dodatak veza i prišiveni na jaknu.

Džins jakna osvežena heklanim i veženim detaljima

Džins jakna, sasvim obična, ako je malo prepravite novim detaljima, izgledaće veoma moderno. Ako izvezete cvetnu grančicu na rukavu, leptira na džepu i isheklate čipkanu borduru, a zatim je aplicirate na kragnu, jakna će dobiti sasvim novi izgled. Ako volite bedževe možete ih napraviti od satenske trake i odgovarajućih privezaka ili isheklati od konca u bojama.

Za ovakve i slične detalje postoji bezbroj ideja, a koje i kakve detalje ćete dodati zavisi od vašeg ukusa i umešnosti da ih napravite.


Leave a Reply